Facebook: Facebook icon

Language:

Donacije

Kada bi stvarno otvorili oči i pogledali koliko stvari gomilamo oko sebe, a koje nismo mjesecima čak i godinama upotrijebili ili im našli prikladnu svrhu, od odjeće do namještaja, vjerujemo da bi svatko od nas imao par stvari za podijeliti, zar ne?

Ako nam želite donirati stvari, molimo vas da nam se javite mailom ili telefonom, a ako vam je lakše svoju velikodušnost pokazati novčanom uplatom, to možete učiniti na naš žiro račun. Doniranjem u novcu, ostvarujete pravo na porezne olakšice te promičete razvitak i unapređenje života u skladu s prirodom, pridonosite humanijem društvu, osnovnim ljudskim vrijednostima.
Kod uplate donacije na račun Udruge U ŠUMI, uplatu izvršavate na IBAN: HR2724020061100685896 (ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.)

[blockquote author=""]Hvala vam od srca što nas podržavate![/blockquote]

Ovo je popis stvari koje trebamo ili u koje će vaša novčana donacija biti uložena:rsz donacije

• Hrana za pse i mačke
  • Sijeno i slama za konje i koze
  • Žitarice za životinje (zob, kukuruz, pšenica, ječam…)
  • Veterinarske usluge
  • Oprema za konje
  • Šljunak i pijesak
  • Cigle i crijep
  • Daske i grede
  • Alati
  • Stolovi
  • Stolice
  • Razni tekstilni materijali
  • Fotoaparat
  • Laptop / kompjuter

Donirani materijali mogu biti prethodno korišteni;  dapače, podržavamo i promičemo reciklažu!

Udruga U ŠUMI se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima donatora, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o donatorima potrebne za izvršenje transakcije. Vaše ime i grad biti će istaknuti na Web stranici donatora Udruge te u svim drugim popisima donatora određenih projekata i Udruge. Želite li ostati anonimni, molimo da nas kontaktirate na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..